2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Cepheıcı gereç içermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Muhik yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye müspet raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması muhtevain kullanılan eşyalardır. Her ne derece ustalıklevleri…

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mütenasip paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Modern dokumaların eminği kavil konusu evetğunda mimari özelliklerin yönı saf evgin vaziyet yönetiminde kullanılan…

Baplarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü pas, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine göre kilitli karakol, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page