The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hâl denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Ulaşım kolaylığı elde etmek amaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde can emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Sundurma idare etmek yerine yangın merdivenleri zarfında beniâdem çitndıran bütün yapılarda olmalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki koca sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanların çokluğuna gereğince muhtemel evetğunca arttırılmalıdır.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en orantılı bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini uydurmak sinein kullanılan bir kapıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın Yangın Kapısı kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page